Цілодобовий евакуатор авто в Одесі

Безсумнівно, для багатьох власників неприємний той факт, що машина застрягла або зламалася посеред траси або потрапила в ДТП. Зазвичай водії судорожно шукають недорогу і якісну фірму, яка пропонує евакуатор в Одесі. І можна обдзвонити масу номерів або проштудіювати інтернет, вбивши в пошук евакуатор Одеса, але щоб не витрачати час і бути впевненим, що до Вас мчать на допомогу - досить звернутися до нас, компанії «Дельфін - Авто». Ми готові допомогти всім, хто потребує наших послуг, незалежно від місця знаходження машини і кінцевого пункту доставки. Наша компанія працює 24/7 і завжди намагається максимально оперативно приїхати і допомогти в ситуації, що склалася.

Цілодобовий евакуатор

Безсумнівно, в дорозі від будь-яких пригод або ситуацій ніхто не застрахований повністю і не важливо, день чи ніч, літо або сувора зима - ми представляємо постійну евакуацію будь-яких транспортних засобів в Одесі.

Евакуація авто в Одесі і області

Кожен, хто звернеться до нас, може бути впевнений, що протягом 30 хвилин евакуатор в м. Одеса доїде до місця призначення. Якщо з якихось причин необхідна і нічна евакуація авто по Одеській області, це теж не є проблемою, адже диспетчери компанії зв'яжуться з будь-яким, відповідним під необхідні умови, евакуатором.

Потрібно вказати: місцезнаходження авто, його марку і вагу, а також місце, в яке його потрібно доставити. При вказівці цих даних Ви тільки полегшите роботу диспетчера і скоротите витрати як часові, так і грошові.

Евакуатор в Одесі працює постійно

Ми готові допомогти кожному бажаючому. Чому саме «Дельфін-Авто»? Все просто:

  • Протягом 30 хвилин приїжджаємо на місце виклику
  • Ми маємо власне СТО для техогляду авто
  • Адекватна ціна за послугу
  • Працюємо 24/7
  • Свої послуги надаємо в Одесі, по всій Україні і Європі
  • Наша техніка нова і безпечна.

Телефон евакуатора «Дельфін - Авто»

При виникненні будь-яких непередбачених ситуацій на дорозі, в яких необхідна участь евакуатора, збережіть наші дані - сайт і номер евакуатора.

Телефон евакуатора: (073) 437 44 71.

Незалежно від формату зв'язку, через сайт або безпосередньо, через мобільний зв'язок, ви гарантовано можете розраховувати на евакуатор в Одесі і області.

Дельфін - Авто - швидка евакуація будь-якого транспорту!