Евакуатор у Європі

Європа вже давно перестала бути для українців чимось недосяжним. Безвізовий режим відкрив кордони, і сьогодні багато наших співвітчизників пересуваються з України і назад практично безперешкодно. Громадяни нашої країни відвідують європейські країни з різною метою: відпочинок, робота, відвідування родичів та друзів.

Для переміщень ідеально підходить власне авто – ви не прив'язані ні до графіка руху громадського транспорту, ні до маршрутів.

Эвакуатор в Европе

Навіщо потрібний евакуатор з України в Європі

Але що робити, якщо у дорозі трапилася неприємність (ДТП, поломка)? Адже ніхто від цього не застрахований.

Відігнати автомобіль на СТО закордоном?

Але це дуже дорого – це раз.

По-друге, у вас не буде можливості скористатися гарантією ремонту. А раптом, там щось потрібно буде підкрутити, долити і т.д.

І, нарешті, по-третє, ремонт – це час, а не всі мають можливість почекати кілька днів у Європі, поки відремонтують автомобіль.

У такому разі вам допоможе евакуатор в Європі з України. Виїжджаючи з країни, обов'язково запишіть номер перевіреної місцевої компанії з евакуації авто. Безумовно, не треба думати про погане, але так буде спокійніше.

Крім того, ми можемо доставити авто з Європи з розмитнення.

Эвакуатор в Европе Дельфин-авто

Чому Дельфін-авто?

Компанія Дельфін-авто надає послуги з доставки авто як до Європи, так і у зворотному напрямку. Для цього ми маємо кваліфікований персонал і технічну базу.

Наші водії добре знайомі зі специфікою європейських доріг та їх вимогами, особливостями перетину кордону. Транспортні засоби також мають все необхідне обладнання та необхідні документи. Наше обладнання дозволяє перевозити автомобілі практично будь-якого ступеня пошкодження.

Сьогодні основними напрямками нашої компанії є: Румунія, Греція, Молдова, Туреччина та Болгарія. Інші країни також приймаються до розгляду та обговорюються окремо.

Для оформлення заявки необхідно повідомити диспетчеру:

  1. ПІБ.
  2. Марку авто.
  3. Місцезнаходження.
  4. Описати проблему.

Працюємо ми цілодобово 24/7, приймаємо заявки та негайно виїжджаємо.

Запишіть наш номер і спокійно вирушайте в дорогу. +38 (073) 437-44-71

Дельфін-авто – надійність та безпека в дорозі!