Допомога евакуатора на дорозі 24/7. Як вибрати евакуатор у Одесі

Непередбачені ситуації на дорозі можуть статися з будь-ким: і з автомобілістом-новачком, і з затятим професіоналом. І важливо бути готовим до вирішення будь-якої проблеми – від пробитого колеса до авто в кюветі. У складних ситуаціях, коли водієві самому не під силу впоратися із завданням, на допомогу приходить евакуатор Одеса. Залежно від типу ТЗ і ситуації, що склалася, компанією з евакуації вибирається той чи інший вид евакуатора, який вирушить на допомогу водію.

Допомога евакуатора на дорозі 24/7. Як вибрати евакуатор в Одесі

Види евакуаторів

Найбільш поширеними та затребуваними на сьогоднішній день є такі евакуатори:

  • Платформений. Один із найпопулярніших у роботі евакуаторів. Він обладнаний платформою. Автомобіль піднімається та кріпиться там для транспортування.
  • Буксирувальний. Використовується для буксирування автомобілів, які не можуть пересуватися самостійно, але не мають серйозних пошкоджень.
  • Кран-маніпулятор. Дозволяє переносити та переміщати транспортні засоби з важкодоступних місць, а також ті автомобілі, які втратили можливість самостійно пересуватися.
  • Аварійно-відновлювальний евакуатор. Використовується для усунення наслідків аварії на дорогах. Він може бути оснащений різним обладнанням, включаючи додаткові ліхтарі, інструменти видалення перешкод на дорозі та інше обладнання.
  • Вантажний (евакуатор для фур). Його викликають у разі потреби транспортування вантажних автомобілів та інших транспортних засобів, які перевищують допустимі габарити для платформного евакуатора.

Компанія Дельфін-Авто у своєму арсеналі має різні види евакуаторів, включаючи платформені, крани-маніпулятори та вантажні, що дозволяє забезпечити найкраще рішення для кожного клієнта залежно від його потреб та умов.

Евакуатор Одеса 24/7

Як вибрати компанію для евакуації авто?

При виборі евакуатора в Одесі слід звертати увагу на кілька факторів:

  • Репутація та досвід. Чи не найважливіші показники. Адже від того, наскільки якісно занурять, доставлять та розвантажать автомобіль, залежать його збереження та, надалі, вартість ремонту. Тому, звертайте увагу на кількість та вміст відгуків про компанію.
  • Документальне підтвердження. Надійний евакуатор повинен мати ліцензію на надання послуг з евакуації, а також мати всі необхідні документи та дозволи на роботу.
  • Автопарк. Дуже важливо, щоб компанія з евакуації мала у своєму розпорядженні власний автопарк з вибором евакуаторів для різних аварійних ситуацій. Також варто звернути увагу на якість та стан обладнання, що використовується для евакуації. Воно має бути сучасним та проходити регулярну технічну перевірку.
  • Швидкодія. Крім того, важливим фактором є швидкість реакції та оперативність роботи евакуатора. У разі аварії на дорозі кожна хвилина може мати значення, тому евакуатор має бути готовий оперативно виїхати на місце події та провести евакуацію у найкоротші терміни.
  • Вартість робіт. Не менш важливим фактором є вартість послуг. Хоча ціна не завжди є вирішальним критерієм при виборі евакуатора, проте варто переконатися, що ціни на послуги не завищені і відповідають ринковим стандартам.

Непросто відразу вибрати гідну компанію для допомоги в аварійній ситуації. Але, якщо врахувати перераховані вище фактори, можливо, звернутися за рекомендацією до друзів і знайомих, можна підібрати гідного перевізника і отримати якісні послуги евакуатора.

Евакуатор Дельфін-Авто в Одесі

У місті Одеса є багато компаній з евакуації автомобілів та інших транспортних засобів.

Служба евакуації Дельфін-Авто надає свої послуги 24 години на добу, 7 днів на тиждень, та гарантує якісне обслуговування: підйом автомобілів та інших транспортних засобів, їх транспортування та розвантаження.

Компанія Дельфін-Авто має у штаті досвідчених та кваліфікованих фахівців, які знають усі тонкощі роботи з будь-яким типом евакуаторів (кран-маніпулятор, евакуатор для фур, класичні евакуатори) та можуть оперативно вирішити будь-яку проблему на дорозі.

Компанія також має великий парк сучасних евакуаторів для легкових та вантажних авто, у тому числі і крани-маніпулятори.

Дельфін-Авто в Одесі – одна з найкращих з надання послуг з евакуації транспорту, гарантує швидку та безпечну евакуацію будь-яких транспортних засобів.

Залишити заявку можна на сайті компанії або зателефонувавши, і протягом короткого часу вам буде надано кваліфіковану допомогу.

+38 (073) 437-44-71 – Дельфін-Авто

Дельфін-Авто – надійний партнер для багатьох клієнтів в Одесі та інших регіонах України.